Home » Vrouwen lastiggevallen in centrum Leiden

Vrouwen lastiggevallen in centrum Leiden

Door


De politie ontving de afgelopen periode meerdere meldingen van vrouwen die in de avond en nacht in het centrum van Leiden zijn lastiggevallen of aangerand door een man. Vermoedelijk gaat het niet elke keer om dezelfde man. De politie neemt deze meldingen zeer serieus en is een onderzoek gestart. Mogelijk zijn er meer slachtoffers van soortgelijke incidenten, die zich nog niet bij de politie hebben gemeld. Kom dan alsnog met ons praten! Dat kan via 0900-8844.

Bezorgdheid en alertheid
De politie begrijpt dat deze incidenten kunnen leiden tot bezorgdheid onder vrouwen in Leiden. Daarom is het belangrijk om goed op elkaar te letten en extra alert te zijn op verdacht gedrag. Ziet u iets verdachts of wordt u lastiggevallen? Bel dan direct 112!

Tips
Heeft u tips voor de politie? Neem dan contact op via 0900-8844. Of vul een tipformulier in via onze website.

Centrum Seksueel Geweld
Het Centrum Seksueel Geweld biedt professionele hulp aan iedereen die een nare seksuele ervaring heeft meegemaakt – online of offline. Het maakt niet uit of dat nu kort of lang(er) geleden is gebeurd.
Heeft u hulp nodig, twijfelt u of heeft u vragen? Dan kunt u altijd gratis bellen of chatten met het Centrum Seksueel geweld. Zij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.
Bel 0800-0188, of kijk op de website.Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2024/maart/1/06-leiden—vrouwen-lastiggevallen-in-centrum-leiden.html

Lees ook:  NL Alert testbericht op maandag 13 juni

Related Articles