Home » ZES Festival voor schone vervoersmiddelen 2025

ZES Festival voor schone vervoersmiddelen 2025

Door admin


Leiden

ZES Festival voor schone vervoersmiddelen 202521 oktober 2021

LEIDEN – Op 1 november vindt op de Beestenmarkt in Leiden het ZES (Zero Emissie Stadsdistributie) Festival plaats. Tussen 16.00 uur en 19.00 uur kan men zich laten informeren over wat de invoering van zero emissiezones in 2025 zal doen met ondernemingen.

Het evenement wordt georganiseerd door ondernemers vanwege het Zero Emissie plan. Het plan is om in 2025 geen grote vrachtwagens meer in Leiden te laten, maar door middel van goederenoverslagcentra aan de rand van de stad en de bevoorrading in het centrum met elektrische busjes, over het water of met bakfietsen te vervoeren. De enige manier om dan goederen in Leiden te vervoeren is door middel van schone vervoersmiddelen. Wat de invoering voor ondernemers doet en hoe zij hun krachten samen kunnen bundelen zijn centrale vragen op het festival. Het doel is om ondernemers te informeren en inspireren voor wat de toekomst hen te wachten staat. 

Wethouder Ashley North en wethouder Yvonne van Delft zijn ook aanwezig bij het festival. Zie het hele programma hier onder.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiden/zes-festival-voor-schone-vervoersmiddelen-2025

Related Articles

Laat een reactie achter