Home » Politie treft 8,5 kilo xtc aan bij verkeerscontrole A4

Politie treft 8,5 kilo xtc aan bij verkeerscontrole A4

Door Harry Verheijen


Leiderdorp

Politie treft 8,5 kilo xtc aan bij verkeerscontrole A415 december 2021

LEIDERDORP – De politie heeft dinsdag een 41-jarige man uit Nootdorp aangehouden op de A4 bij Leiderdorp. Bij een verkeerscontrole op verzorgingsplaats De Bospoort viel de verdachte op door zijn rijgedrag. Vervolgens troffen medewerkers van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid 8,5 kilo xtc aan in het voertuig. 

Bij de controle kregen de politieambtenaren een redelijk vermoeden dat de bestuurder drugs vervoerde in zijn auto. Daar troffen zij in de auto acht zakken xtc-pillen aan, waarop hij is aangehouden op het bezit van harddrugs. Bij de fouillering op het politiebureau troffen agenten nog een blokje hasj aan. Samen met 700 euro contant geld en twee mobiele telefoons zijn de verdovende middelen in beslag genomen.

De hulpofficier van justitie heeft de man voor verder onderzoek in verzekering gesteld, dit betekent dat de verdachte maximaal drie dagen op het bureau moet blijven.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiderdorp/politie-treft-8%2C5-kilo-xtc-aan-bij-verkeerscontrole-a4

Lees ook:  Ouderenochtend met Marco de Hollander tijdens Zorgfestival

Related Articles