Home » Man bedreigt medewerker Leids eethuis met vuurwapen en mes

Man bedreigt medewerker Leids eethuis met vuurwapen en mes

Door admin


Leiden

Man bedreigt medewerker Leids eethuis met vuurwapen en mes

Fotografie: Bron: Team West

20 oktober 2021

LEIDEN – Op zondagavond 22 augustus is een medewerker van eethuis AK-Al aan de stationsweg in Leiden bedreigd en geslagen. Beelden hiervan zijn vrijgegeven in het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 19 oktober. 

De medewerkers waren rond 22.00 uur de zaak aan het opruimen toen er een man binnen stond met een blikje Red Bull. Het vermoeden van de medewerker was dat de man het blikje uit de koelkast van het eethuis had gepakt en er ontstond een discussie. Toen de discussie zich naar buiten vormden zei de man in het Arabisch dat hij de volgende dag terug zou komen om de medewerker dood te schieten. Daarna pakte de man een mes en trok zijn jas omhoog zodat de medewerker een gedeelte van een vuurwapen ziet. 

Na een vuist tegen het hoofd gegeven te hebben rende de verdachte weg richting station Leiden Centraal. De politie is nog steeds op zoek naar getuigen of mensen die de verdachte herkennen.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiden/man-bedreigt-medewerker-leids-eethuis-met-vuurwapen-en-mes

Related Articles

Laat een reactie achter