Home » 75e jubileumbijeenkomst van het Hollandia Netwerk

75e jubileumbijeenkomst van het Hollandia Netwerk

Door admin


Leiden

75e jubileumbijeenkomst van het Hollandia Netwerk19 mei 2022

LEIDEN – Op woensdag 18 mei vond de 75e jubileumbijeenkomst van het Hollandia Netwerk plaats in Leiden bij de 18-eeuwse, monumentale Oranjerie van de Hortus Botanicus. Het thema van het evenement was ‘365 dagen nieuwsgierig’. Het was voor de deelnemers mogelijk om in het voorprogramma onder begeleiding van gidsen te wandelen in het Singelpark, de Hortus Botanicus of een rondje om de Pieterskerk.

De voorzitter van Hollandia Netwerk, Boudewijn Leeuwenburgh, heeft de plenaire netwerkbijeenkomst geopend. De ruim 80 deelnemers uit Nederland en Vlaanderen werden in Leiden welkom geheten door de burgemeester van Leiden. Het programma bestond uit verschillende sprekers. De directeur van Leiden&Partners, Martijn Bulthuis, presenteerde de campagne.

Lucien Geelhoed de intendant van Leiden European City Of Science 2022 legde meer uit over het Europees wetenschappelijk jaar en wat hier nog voor op het programma staat. De initiatiefnemer, Jeroen Maters, vertelt over het Singelpark van Leiden.

Ter afsluiting kregen enkele deelnemers de gelegenheid om iets te vertellen over een actualiteit in hun bedrijf of functie, onder andere werd er door Jan van Vliet aandacht gevraagd voor een kunstproject: De Giant Tulip Bulbs van de Gildemeesters van de Bollenstreek en daarmee de aansluiting van de Bollenstreek aan Leiden.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiden/75e-jubileumbijeenkomst-van-het-hollandia-netwerk-

Related Articles

Laat een reactie achter