Home » Europaweg eind deze maand afgesloten in verband met wegwerkzaamheden | | Leiden

Europaweg eind deze maand afgesloten in verband met wegwerkzaamheden | | Leiden

Door Harry Verheijen


Regio

Europaweg eind deze maand afgesloten in verband met wegwerkzaamheden

Fotografie: Provincie Zuid-Holland

21 april 2021

LEIDEN – De N206 Europaweg is in het weekend van 30 april 20.00 uur tot 3 mei 05.00 uur afgesloten. Dit in verband met wegwerkzaamheden.

De weg is afgesloten voor het verkeer tussen de A4 en het Lammenschansplein. Door het koude weer van afgelopen winter is het asfalt op veel plekken beschadigd. Tijdens de weekendafsluiting wordt het asfalt vervangen. Hiermee wil de provincie de veiligheid en bereikbaarheid voor de weggebruikers verbeteren.

Weggebruikers worden omgeleid via de N447 – Noordsingel – N14 en A4. Het doorgaande verkeer kan via de Willem de Zwijgerlaan rijden en de toe-afrit 6 Hoogmade gebruiken. Dit staat aangegeven op borden langs de weg. Bestemmingsverkeer van en naar de Vlietweg, Cronesteyn en de Vrouwenweg worden omgeleid aan de kant van Zoeterwoude via de aansluiting N206 met de Dirk van Santhorstweg.

De provincie waarschuwt ook dat de werkzaamheden die de aannemer in de nacht van vrijdag op zaterdag uitvoert, veel geluid veroorzaken. Hier kan de omgeving last van hebben. De R-net bus 400 naar Zoetermeer rijdt wel en wordt door de werkzaamheden heen begeleid.

Altijd op de hoogte
Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via Google Play en de App Store


Het nieuws elke dag om 19.00 uur in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Luister ook naar Unity.NU.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/regio/europaweg-eind-deze-maand-afgesloten-in-verband-met-wegwerkzaamheden

Lees ook:  Fietsers belanden in sloot na inschattingsfout

Related Articles

Laat een reactie achter