Home ┬╗ Geraniumasiel Hoeve Cronesteijn is weer open

Geraniumasiel Hoeve Cronesteijn is weer open

Door admin


Leiden

Geraniumasiel Hoeve Cronesteijn is weer open19 oktober 2021

LEIDEN – Het geraniumasiel Hoeve Cronesteijn is weer open. Bij dit asiel kunnen geraniums worden ingeleverd voor mensen met een beperking.

De mensen met een beperking vinden het verzorgen en een nieuw leven geven aan de geraniums erg leuk om te doen volgens de Gemiva SVG groep. Dit is het zevende jaar op rij waarbij de geraniums kunnen worden ingeleverd, dit kan bij de dagbestedingslocatie van de Gemiva-SVG Groep. Van de oude planten maken de deelnemers van de zorgboerderij stekjes die het volgende voorjaar weer bloeiende planten opleveren. ‘Je kunt ze op een droge, vorstvrije plek laten overwinteren. Maar voor wie geen plek heeft of het te veel gedoe vindt, is het geraniumasiel een goed alternatief. De uitgebloeide planten kunnen worden ingeleverd bij Hoeve Cronesteijn in Leiden of op Swetterhage in Zoeterwoude,’ aldus begeleider Margreeth van Dam.

Hoeve Cronesteijn roept mensen op om de geraniums in te leveren bij Cronesteyn 1 in Leiden of bij de ingang van het parkeerterrein van het hoofdgebouw van Swetterhage in Zoeterwoude.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiden/geraniumasiel-hoeve-cronesteijn-is-weer-open

Related Articles

Laat een reactie achter