Home » Honderden kinderen doen mee met Kunstcarrousel in Leiden

Honderden kinderen doen mee met Kunstcarrousel in Leiden

Door Harry Verheijen


Leiden

Honderden kinderen doen mee met Kunstcarrousel in Leiden18 juli 2021

LEIDEN – BplusC organiseert samen met Stichting SOL een Kunstcarrousel. Elke woensdag of donderdag geven docenten van BplusC creatieve workshops in alle SOL-locaties in Leiden. Het programma is speciaal voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en deelname is gratis. De workshops zijn een groot succes en bereiken honderden kinderen in de wijken Stevenshof, Leiden Noord, Merenwijk, Roodenburg, Zuidwest en de Mors.

BplusC verzorgt de creatieve workshops met op het programma: muziek, dans, tekenen, schilderen, kalligrafie, kleien en pimp-je-shirt. Zo kunnen kinderen op een laagdrempelige wijze kennismaken met verschillende kunstdisciplines.

Het reguliere aanbod van BplusC wordt steeds meer in de wijken geprogrammeerd zodat kinderen in de buurt muziek-, theater- of dansles vlakbij huis krijgen.Tijdens de creatieve workshops ontdekken kinderen de muzikant, danser of kunstenaar in zichzelf. In samenwerking met de vrijwilligers van SOL ontstaan er zo pareltjes van momenten.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiden/honderden-kinderen-doen-mee-met-kunstcarrousel-in-leiden

Lees ook:  Talkshow Economie van Morgen over een autoluwe binnenstad

Related Articles

Laat een reactie achter