Home » ‘Ik ben overweldigd en sprakeloos door alle steunbetuigingen’

‘Ik ben overweldigd en sprakeloos door alle steunbetuigingen’

Door Harry Verheijen


Leiden

'Ik ben overweldigd en sprakeloos door alle steunbetuigingen'

9 maart 2021

LEIDEN – In korte tijd is herenmodezaak Bas de Wit twee keer slachtoffer geworden van een ramkraak. ‘Het heeft een enorme impact op jezelf en je medewerkers,’ vertelt De Wit. Er is nu een Crowdfundingsactie gestart om hem te helpen.

‘Hier doen we het voor,’ vertelt De Wit. ‘Ik ben overweldigd en sprakeloos door alle steunbetuigingen die we krijgen.’ We blijven positief door alle mooi berichten die we krijgen.’ De inzamelingsactie is gisteren live gegaan en staat nu al boven de 3000 euro. Ook laat De Wit weten blij te zijn met alle bloemen en kaartjes.

De actie is gestart door reclamebureau Hart voor de Zaak, zij doen de promotie voor winkelcentrum De Luifelbaan. ‘Dit is het minste wat we kunnen doen,’ licht Jacqueline de Groot toe, werkzaam bij Hart voor de Zaak. ‘Ondernemers hebben het al moeilijk, en als je dit er ook nog eens bij krijgt is dat zeker niet fijn. Vandaar dat wij gelijk als bureau hadden, ”hier moeten we wat mee doen.”’

De Wit laat weten met de gemeente in gesprek te zijn om het pand verder beveiligen. ‘We waren al in gesprek over rampoortjes. Hopelijk worden die nu versnelt neergezet. Ook hopen we dat de inzamelingsactie succesvol is zodat we het pand kunnen beveiligen met rolluiken,’ aldus De Wit.

Ondanks de houten schotten en de werkzaamheden blijft de winkel open voor afspraken. Mensen die Bas de Wit willen steunen kunnen dat doen via deze website.

Altijd op de hoogte
Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via Google Play en de App Store.
Volg ons ook via InstagramFacebook en Twitter.

Luister ook naar Unity.NU.

Source link

Lees ook:  Huis van Sinterklaas gaat niet door vanwege nieuwe maatregelen

Related Articles

Laat een reactie achter