Home » inschrijven op appartementen de Ananas gestart

inschrijven op appartementen de Ananas gestart

Door Harry Verheijen


Leiden

 inschrijven op appartementen de Ananas gestart

11 maart 2021

Advertorial

LEIDEN – De Raad Makelaars afgelopen maandagmiddag gestart met de verkoop voor plandelen Viridis en Bromelia II. In deze plandelen van het meest luxueuze woningbouwproject van Leiden komen drie- en vierkamer appartementen beschikbaar en twee atelierwoningen waarin werken en wonen gecombineerd worden. Bovendien gaan twee vorstelijke penthouses in de verkoop.

De Type A appartementen van plandelen Viridis en Bromelia II meten ca. 74m2 tot ca. 96m2 en bieden minimaal twee slaapkamers en een heerlijke loggia voorzien van luxe schuiframen of een balkon. Verkoopprijzen voor dit type beginnen bij € 351.500,- v.o.n.

De appartementen van Type C van plandeel Viridis vallen op door de flinke afmetingen, van ca. 123m2 tot ca. 156 m2. Er is aan iedere woonwens gedacht: hoekappartementen, appartementen met een extra badkamer of de mogelijkheid voor een ruimere keuken. Op de tweede verdieping beschikken enkele woningen over een terras aan de prachtige binnentuin, op de verdiepingen bieden de appartementen van dit type een loggia of balkon. Prijzen voor deze topappartementen zijn vanaf € 529.915,- v.o.n.

In plandeel Viridis worden ook twee atelierwoningen gerealiseerd, met op de begane grond een bedrijfsruimte en daarboven een (apart toegankelijke) drie- of vier-kamerwoning. De totale oppervlakte van de atelierwoningen zijn ca. 206m2 en ca. 210 m2.

Penthouses

In plandeel Viridis worden twee ultraluxe penthouses gerealiseerd. Deze appartementen beschikken over drie slaapkamers, waarvan de master bedroom een riante inloopkast en badkamer heeft. Er is nog een tweede luxe badkamer en een indrukwekkende woonkeuken. De appartementen hebben ieder drie terrassen, optimaal gesitueerd om te genieten van ochtend- en avondzon. Met een ligging op de zeventiende of achttiende verdieping is het uitzicht fenomenaal. Het woonoppervlak bedraagt circa 227 m2 en verkoopprijzen beginnen bij € 1.347.000,-

Wooncomplex of resort?

De Ananas biedt haar bewoners straks resort-achtige luxe: state-of-the-art entrees, een inpandige parkeergarage en een prachtig aangelegde binnentuin. Bewoners genieten van handige extra’s zo als de hippe bar ‘Fris’ waar hapjes en drankjes samen gaan met wasfaciliteiten en diensten zoals het in ontvangst nemen van je pakketjes. En dit luxe wonen is super groen: een 100 procent gasloos gebouw dat met een warmtepompsysteem de woningen comfortabel verwarmt en koelt via de vloer.

Inschrijven

Het registreren voor een woning in De Ananas verloopt geheel digitaal via de website www.wonenindeananas.nl. Men kan zich inschrijven door een eigen woningdossier aan te maken op deze website. Het is mogelijk om in uw dossier maximaal 10 voorkeuren aan te geven, zodat u meer kans heeft op een woning. Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiden/-inschrijven-op-appartementen-de-ananas-gestart

Lees ook:  Wervingscampagne van start: Duurzaam Dak voor de Lokhorstkerk

Related Articles

Laat een reactie achter