Home » Streep door drijvende kerstmarkt | leiden

Streep door drijvende kerstmarkt | leiden

Door admin


Leiden

Streep door drijvende kerstmarkt11 oktober 2021

LEIDEN – De drijvende kerstmarkt in het centrum van Leiden gaat dit jaar niet door. Het bureau dat de kerstmarkt organiseert vindt de risico’s te hoog. ‘Maar er komen hele leuke alternatieven, zodat het alsnog volledige Winter Wonder Weken worden,’ aldus Siebe Winnubst van centrummanagement Leiden.

Ondanks de beslissing om de kerstmarkt te annuleren, wil Winnubst vooral positief vooruit kijken. ‘We gaan er voor zorgen dat de binnenstad bruisend is in december.’ Meer informatie over de alternatieven kon Winnubst nog niet geven, maar de aankomende weken wordt hier meer over bekend. Wel kon hij zeggen dat de drijvende schaatsbaan en het korenweekend dit jaar in ieder geval doorgaan. Ook de sleutellantaarn bij de Nieuwe Rijn keert dit jaar terug.

Kreative Events, het bedrijf dat de kerstmarkt dit jaar zou gaan organiseren, vindt de situatie momenteel nog te onzeker. Ook het scannen van QR-codes zou te veel tijd en geld kosten. Volgens Winnubst was het ook niet mogelijk meer om met een ander bedrijf in zee te gaan, hiervoor was nog te weinig tijd.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiden/streep-door-drijvende-kerstmarkt

Related Articles

Laat een reactie achter