Home » Talkshow Economie van Morgen over bezoekerseconomie

Talkshow Economie van Morgen over bezoekerseconomie

Door Harry Verheijen


Leiden

Talkshow Economie van Morgen over bezoekerseconomie29 mei 2021

LEIDEN – De talkshow Economie van Morgen gaat komende dinsdagavond over de bezoekerseconomie van Leiden. Presentator Pieter van Straaten praat hierover met zijn gasten Lorenzo van Beek, Meta Knol, Jos Vranken, Martin Vreeburg en Trudy Kwik. Met hen wordt er onder andere gesproken over een goede balans tussen levendigheid en leefbaarheid in de stad en welke bezoekers daarbij horen.

Meta Knol vertelt verder over het themajaar Leiden European City of Science 2022 en Jos Vranken geeft zijn visie vanuit zijn functie als directeur van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen en als inwoner van Leiden.

Economie van Morgen is dinsdagavond 1 juni om 19.00 uur te zien op televisie bij Unity.NU en wordt daarna tot woensdagmiddag 17.00 uur, ieder uur herhaald. Unity.NU is in de regio 071 te ontvangen via kanaal 40 bij Ziggo en 1412 de overige providers en in de regio 070 op kanaal 45 van Ziggo. De uitzending is ook online te zien op deze website.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiden/talkshow-economie-van-morgen-over-bezoekerseconomie-

Lees ook:  Leidse kandidatenlijst PvdD vastgesteld: Martine van Schaik trekt de lijst

Related Articles

Laat een reactie achter