Home » Beweegdag Clubhuis de Derde Helft

Beweegdag Clubhuis de Derde Helft

Door Harry Verheijen


Leiderdorp

Beweegdag Clubhuis de Derde Helft18 augustus 2021

REGIO –  De Beweegdag van Clubhuis de Derde Helft vindt vrijdag 10 september plaats in Leiderdorp. Alle 55+ers uit de regio zijn welkom om deze dag te komen bewegen op Sportpark de Bloemerd. Het doel van deze dag is om ouderen kennis te laten maken met het OldStars sport- en beweegaanbod en om vanuit Clubhuis de Derde Helft andere activiteiten te beleven. Deze dag is een gezamenlijk initiatief van Alecto, RCL, Clubhuis de Derde Helft, Incluzio en het Nationaal Ouderenfonds.  

Bij hockeyclub Alecto is er tussen 10.00 en 13.00 uur een uitgebreid programma met clinics in verschillende OldStars sporten (Walking rugby, Walking hockey en Walking korfball) maar ook kun je meedoen met een dansworkshop, een boksworkshop en er kan een potje jeu de boules gespeeld worden. Bij voetbalvereniging RCL vindt van 11.00 tot 15.00 uur het grote RCL OldStars Walking football toernooi voor KiKa plaats met 18 deelnemende teams.

Meer informatie is te vinden op op www.clubhuisdederdehelft.nl.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiderdorp/beweegdag-clubhuis-de-derde-helft

Lees ook:  Driekwart van de Zuid Hollanders wil fitter de donkere dagen door

Related Articles

Laat een reactie achter