Home » Jubilerend MHC Forescate bereidt nieuw seizoen voor

Jubilerend MHC Forescate bereidt nieuw seizoen voor

Door Harry Verheijen


Voorschoten

Jubilerend MHC Forescate bereidt nieuw seizoen voor

Fotografie: A. van der Meulen

1 juli 2021

MHC Forescate zegt druk bezig te zijn met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Na een seizoen zonder competitie door covid-19 zijn volgens de club alle ogen gericht op het aanstaande seizoen en de start van de competities in september.

De F-, E- en D jeugd gingen 26 en 27 juni al het veld op met een clinic die werd gegeven door Forescate Heren 1. In kleine teams kregen de jonge hockeyers tips en leerden ze handige trucjes. Het was volgens de leden een uitermate geslaagde en leerzame dag en een goede eerste voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De club verwacht een bijzonder seizoen voor de boeg te hebben omdat het volgend jaar 60 jaar bestaat. Vanwege de start van de competitie en het organiseren van de daarbij horende evenementen zoekt Forescate vrijwilligers die bardiensten draaien. Minimum leeftijd is 16 jaar. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via gastvrijheid-evenementen@mhcforescate.nl.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/voorschoten/jubilerend-mhc-forescate-bereidt-nieuw-seizoen-voor

Lees ook:  Nieuw speelveld voetbalvereniging SJZ 'ingetrapt' door wethouder en burgemeester

Related Articles

Laat een reactie achter