Home » Progressief Zoeterwoude: Inwoners kunnen meeschrijven aan verkiezingsprogramma

Progressief Zoeterwoude: Inwoners kunnen meeschrijven aan verkiezingsprogramma

Door admin


Zoeterwoude

Progressief Zoeterwoude: Inwoners kunnen meeschrijven aan verkiezingsprogramma27 augustus 2021

ZOETERWOUDE – Progressief Zoeterwoude (PZ) geeft inwoners de kans mee te schrijven aan het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen. Volgend jaar worden deze op 22 maart gehouden. 

Inwoners worden uitgenodigd hun ideeën te delen met vertegenwoordigers van PZ over de belangrijke thema’s van het programma. Hoofdzaken zijn woongenot voor iedereen, behoud en verbetering van de leefbaarheid en een gezondheid van de inwoners. PZ organiseert twee ontmoetingen bij de supermarkten in Zoeterwoude Dorp en Rijndijk op zaterdag 4 en 11 september. 

Met deze werkwijze wil PZ de wensen van de inwoners van Zoeterwoude zoveel mogelijk meenemen in het verkiezingsprogramma en verwacht daarmee de betrokkenheid bij de politiek te vergroten. “We bieden mensen zo de mogelijkheid zelf met ideeën te komen. Waaraan moeten wij de komende jaren aandacht geven en waaraan niet?’ licht duo-fractievoorzitter Myrna van der Poel het PZ-initiatief toe. Naast de inwoners heeft PZ haar leden gevraagd hun inbreng te leveren via een online meeting.

PZ kwam als grootste partij uit de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 en is op dit moment met zes van de dertien zetels in de gemeenteraad van Zoeterwoude vertegenwoordigd.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/zoeterwoude/progressief-zoeterwoude%3A-inwoners-kunnen-meeschrijven-aan-verkiezingsprogramma-

Related Articles

Laat een reactie achter