Home » Onbekende man valt minderjarig meisje lastig

Onbekende man valt minderjarig meisje lastig

Door adminOpgevangen op manege
Verder op het pad kwam zij een andere man tegen en zij vertelde wat haar was overkomen. De man zou een kijkje gaan nemen en het slachtoffer fietste verder naar de nabij gelegen manege. Daar werd ze opgevangen en is de politie gebeld.

Signalement verdachte
De verdachte man heeft een lichte huidskleur, slank postuur en is 1.70 a 1.80 meter lang. Hij droeg een lange donkerkleurige jas, die tot op kniehoogte reikte. Verder droeg hij een donkerrode sjaal, een donkere (baseball cap) pet en donkere handschoenen. Het slachtoffer vertelde dat de man een beetje een hoge stem had, met een soort van kraak erin.

Getuigen gezocht
De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart en zoekt getuigen die iets hebben gezien of gehoord in de omgeving van het Sint Nicolaespad. Het slachtoffer zag dat er rond 18.00 uur bij de skatebaan jongeren stonden die mogelijk iets opvallends hebben gezien. Ook komt de politie graag in contact met de man die het meisje kort na het incident tegenkwam op het Sint Nicolaespad, toen het meisje richting de manege fietste. Bel voor tips met 0900-8844 of anoniem met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Of stuur uw tips met een tipformulier in via politie.nlBron: https://www.politie.nl/nieuws/2021/november/17/06-voorschoten-meerderjarige-man-valt-meisje-lastig.html

Related Articles

Laat een reactie achter