Home » Tanja Ineke vertrekt bij Libertas Leiden

Tanja Ineke vertrekt bij Libertas Leiden

Door Harry Verheijen


Leiden

Tanja Ineke vertrekt bij Libertas Leiden

3 mei 2021

LEIDEN –  Eind juni neemt bestuurder Tanja Ineke afscheid van Libertas Leiden. Zij gaat vanaf 12 juli aan de slag als voorzitter van de Raad van Bestuur bij Woongroep Samen in Schagen.

‘Libertas Leiden heeft de afgelopen jaren een mooie ontwikkeling doorgemaakt, Tanja heeft hier veel in betekend. Samen met het managementteam heeft zij een aansprekende visie, kernwaarden en strategie ontwikkeld en uitgedragen.  Met alle medewerkers zijn stappen gezet in de continue verbetering van de kwaliteit van onze zorg. Daarnaast gaf zij een impuls aan de regionale samenwerking en is de zichtbaarheid van de organisatie vergroot.’ aldus Martiene Branderhorst, voorzitter Raad van Toezicht Libertas Leiden.

Tanja Ineke over haar overstap: ‘De afgelopen jaren heb ik me met ontzettend veel plezier en passie ingezet voor Libertas Leiden. De betrokkenheid van mijn collega’s en ook bij de collega organisaties bij de kwaliteit van leven van de inwoners van onze regio hoop ik ook op mijn nieuwe werkplek te ervaren. De kennis en ervaringen die ik bij Libertas Leiden heb opgedaan zijn zeer waardevol, ook in mijn nieuwe functie. En hoe moeilijk ik het ook vind om de collega’s van Libertas Leiden en alle mensen waar ik fijn mee samenwerk achter te laten, ik heb veel zin om bij Woonzorggroep Samen te starten. .’  

De Raad van Toezicht start een procedure voor het werven van een nieuwe (interim)bestuurder.

Over Libertas Leiden

Al meer dan 60 jaar ondersteunt Libertas Leiden de inwoners van Leiden met zorg aan huis en bieden ze een woonomgeving voor wie niet meer thuis kan wonen.

Altijd op de hoogte
Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via Google Play en de App Store.
Volg ons ook via InstagramFacebook en Twitter.
Luister ook naar Unity.NU

Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiden/tanja-ineke-vertrekt-bij-libertas-leiden

Lees ook:  Wonen in Leiden is steeds aantrekkelijker!

Related Articles

Laat een reactie achter