Home » Rendierenloop wordt Rudolphs Rode Speurneus Editie

Rendierenloop wordt Rudolphs Rode Speurneus Editie

Door Harry Verheijen


Voorschoten

Rendierenloop wordt Rudolphs Rode Speurneus Editie

20 oktober 2020

VOORSCHOTEN – De Rendierenloop kan, zoals de coronamaatregelen nu zijn, op zondag 20 december ‘gewoon’ doorgaan. De organisatie van Voorschoten’97 organiseert op deze dag een speciale Rudolphs Rode Speurneus Editie. Dit is een puzzeltocht in kerstsfeer die iedereen met zijn of haar gezin kan doen.

Omdat deze activiteit niet onder de noemer evenement valt, heeft de gemeente Voorschoten toestemming gegeven om de Rendierenloop in deze vorm te laten plaatsvinden. Uiteraard moeten de organisatie en de deelnemers wel alle coronaregels naleven. Daarnaast zijn er speciale tijdsloten en kan deelname alleen individueel of met een gezin of huishouden. De totale kosten voor inschrijving bedragen tien euro. De opbrengst gaat volledig naar de nieuwe atletiekbaan van Voorschoten’97.

App op je telefoon
‘Tijdens de Rudolphs Rode Speurneus Editie van de Rendierenloop ga je met een app op je telefoon op pad door het dorp. Vooraf krijg je als deelnemer een cirkel door waarin je moet zijn op het afgesproken startmoment. Wanneer je bent gestart zie je op een kaart de locaties waar je naar toe moet wandelen. Je bepaalt zelf de startlocatie, de route en de volgorde van de te bezoeken plekken. Eenmaal aangekomen op een locatie verschijnt er een vraag of een ludieke opdracht in beeld. Hiermee kun je punten verdienen. Wie na anderhalf uur de meeste punten heeft verdiend, krijgt een mooie prijs. Ook zijn er prijzen voor de mooiste aankleding. Deelnemers kunnen hiervoor foto’s delen op social media.’

Op zondag 20 december zorgen de organisatie en de partners van 16.00 uur tot 20.30 uur voor leuke sfeeracties op de locaties.

Inschrijven kan vanaf zondag 1 november.

Altijd op de hoogte 

Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via Google Play en de App Store


Het nieuws elke dag om 19.00 uur in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Luister ook naar Unity.NU.Source link

Lees ook:  Opbrengst van de Singelloop gaat naar zes goede doelen

Related Articles

Laat een reactie achter