Home » Trainen voor digitale Voorschotenloop | voorschoten

Trainen voor digitale Voorschotenloop | voorschoten

Door Harry Verheijen


Voorschoten

Trainen voor digitale Voorschotenloop

10 januari 2021

VOORSCHOTEN – De Voorschotenloop vindt dit jaar virtueel plaats vanwege de coronamaatregelen. Iedereen kan zelf een afstand naar keuze lopen tussen 6 maart en 21 maart. ‘Wacht niet te lang met inschrijven, want er is slechts plek voor 500 deelnemers,’ schrijft de organisatie.

De organisatie van het Zorg en Zekerheid Circuit, waar de Voorschotenloop onderdeel van is, besloot vorig jaar na de zomer al om over te gaan tot de organisatie van virtuele lopen. Het bleek de juiste beslissing. Nog altijd zijn loopevenementen op de ‘normale’ wijze niet mogelijk. Bovendien bleek er veel animo te zijn voor de virtuele wedstrijden waarbij iedereen op een zelf gekozen moment en plaats de gekozen afstand volbrengt. De eerste lopen van het virtuele Zorg en Zekerheid Circuit waren binnen mum van tijd volgeboekt.

Ook voor de Voorschotenloop is er plek voor slechts 500 deelnemers. Inschrijven voor de 5 kilometer, 10 kilometer of 10 Engelse mijl kan via www.zorgenzekerheidcircuit.nl. De kosten bedragen 3 euro. Hiervoor heb je toegang tot de speciale app van het Zorg en Zekerheid Circuit en ontvang je na afloop een medaille.

Loopcursus
Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om de traditionele loopcursus ter voorbereiding op de Voorschotenloop door te laten gaan. Voorschoten’97 Atletiek hoopt wel dat iedereen fit blijft in deze rare coronatijd en daarom zelf zijn hardlooprondjes plant. Iedereen die extra begeleiding nodig heeft in zijn voorbereiding kan via www.hardlopen.nl, het platform van de Atletiekunie, goede informatie en trainingsschema’s vinden.

Altijd op de hoogte
Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via Google Play en de App Store


Het nieuws elke dag om 19.00 uur in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Luister ook naar Unity.NU.Source link

Lees ook:  Toekomst buitenbad De Zijl: 'Opknapbeurt, waterspeeltuin of nieuwe sportaccommodatie'

Related Articles

Laat een reactie achter