Home » VriendenLoterij steunt MHC Forescate uit Voorschoten met 5.000 euro

VriendenLoterij steunt MHC Forescate uit Voorschoten met 5.000 euro

Door Harry Verheijen


Voorschoten

VriendenLoterij steunt MHC Forescate uit Voorschoten met 5.000 euro

Fotografie: Forescate

5 februari 2021

VOORSCHOTEN – Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor MHC Forescate uit Voorschoten. De hockeyclub is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. MHC Forescate gaat het geld gebruiken om een langgekoesterde droom te realiseren: een overkapping op de patio, zodat de jeugdleden -juist nu de clubhuizen dicht zijn- ook kunnen worden opgevangen als het regent.

Paul Engels van MHC Forescate: ‘Fantastisch, hier zijn we heel blij mee. Dit bedrag gaan we goed besteden aan de overkapping van onze patio. Dat is een droom die we al langer hebben, maar die door de coronaperiode extra prioriteit heeft gekregen. De clubhuizen moeten namelijk dicht blijven, maar de jeugdleden mogen nog wel sporten. Om hen ook op te kunnen vangen als het regent, zou een overkapping op de patio een perfecte oplossing zijn. Dankzij deze bijdrage gaat dat lukken!’

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

Altijd op de hoogte
Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via Google Play en de App Store.
Volg ons ook via InstagramFacebook en Twitter.
Luister ook naar Unity.NU.

Source link

Lees ook:  Spinningmarathon voor Xenia | leiden

Related Articles

Laat een reactie achter