Home » Intratuin Voorschoten blijft open tot oktober: ‘Maar we hopen tot maart’

Intratuin Voorschoten blijft open tot oktober: ‘Maar we hopen tot maart’

Door Harry Verheijen


Voorschoten

Intratuin Voorschoten blijft open tot oktober: 'Maar we hopen tot maart'

26 februari 2021

VOORSCHOTEN – De Intratuin mag langer openblijven op de locatie in Voorschoten. In eerste instantie zou het tuincentrum begin juni sluiten en de nieuwe locatie in Lisse opengaan. Maar door een grote brand in februari kon dit niet doorgaan. De locatie in Voorschoten blijft nu in ieder geval tot oktober open.

‘Heel fijn, zeker voor onze klanten,’ vertelt Christine Hendriks van Intratuin Voorschoten. ‘We kunnen gewoon lekker door gaan.’ De projectontwikkelaar heeft aan het tuincentrum laten weten dat ze in ieder geval tot oktober op de locatie in Voorschoten mogen blijven. De projectontwikkelaar gaat uiteindelijk 130 woningen bouwen op de locatie in Voorschoten.

Bij Intratuin Voorschoten hopen ze ook na oktober nog te mogen blijven. ‘Waarschijnlijk duurt de opbouw in Lisse van het afgebrande tuincentrum namelijk nog tot januari 2022,’ licht Hendriks toe. ‘Als alles meezit hopen we in maart 2022 te openen.’ Het is verder niet bekend of dit mogelijk is.

Brand Lisse

In het tuincentrum in Lisse sloeg 8 februari een grote uitslaande brand toe. Brandweerlieden uit de hele regio kwamen om te assisteren met de brand. Alle medewerkers zijn veilig naar buiten gekomen. Bij de brand raakte wel twee brandweermannen gewond. Het is verder niet bekend hoe de brand is ontstaan. 

Altijd op de hoogte

Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via Google Play en de App Store.


Het nieuws elke dag om 19.00 uur in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Luister ook naar Unity.NU.Source link

Lees ook:  Museum Voorschoten organiseert Archeo Workshop voor kinderen

Related Articles

Laat een reactie achter