Home » Laatste weken voor teGoedbon | voorschoten

Laatste weken voor teGoedbon | voorschoten

Door Harry Verheijen


Voorschoten

Laatste weken voor teGoedbon

4 maart 2021

VOORSCHOTEN – Met nog een paar weken te gaan is ruim 87 procent van het beschikbare budget van de landelijke Regeling Reductie Energiegebruik, door woningeigenaren in Voorschoten al besteed. Inwoners uit Voorschoten wordt geadviseerd, als ze nog gebruik willen maken van de teGoedbon, hier niet te lang mee te wachten. De actie loopt nog tot 31 maart 2021. Maar op is op.

Ongeveer 40 procent van de teGoedbonnen is besteed aan energiebesparende producten. De top 3 van deze producten zijn ledverlichting; Radiatorkranen, -folie of ventilatoren en Energiezuinigere wasmachine, -droger of koelkast.

De andere 60 procent van de teGoedbonnen is besteed aan een energieadvies van adviesbureau Klimaatroute. Cijfers waar wethouder Erika Spil blij van wordt: ‘Bij dit soort acties merk je dat duurzaamheid leeft in Voorschoten”

Het inleveren van de teGoedbonnen voor energiebesparende producten kan nog tot en met 31 maart. Maar ook hier geldt: op is op. Het inzetten van de teGoedbon voor een gratis energieadvies is onlangs afgerond. Later dit jaar gaat de gemeente Voorschoten opnieuw aan de slag met een landelijke regeling voor energiebesparing. Hierbij worden ook huurwoningen betrokken.

Altijd op de hoogte
Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via Google Play en de App Store.

Het nieuws elke dag om 19.00 uur in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Luister ook naar Unity.NU.Source link

Lees ook:  PvdA Voorschoten kiest Arnold Posthuma als lijsttrekker

Related Articles

Laat een reactie achter