Home » Maximale aantal deelnemers bereikt voor virtuele Voorschotenloop

Maximale aantal deelnemers bereikt voor virtuele Voorschotenloop

Door Harry Verheijen


Voorschoten

Maximale aantal deelnemers bereikt voor virtuele Voorschotenloop

Fotografie: PR

14 februari 2021

VOORSCHOTEN – De inschrijving voor de virtuele Voorschotenloop is gesloten nadat het maximale aantal van 500 deelnemers is bereikt. Vanwege de coronacrisis vindt de Voorschotenloop dit jaar virtueel plaats. Dit betekent dat iedereen de traditionele afstanden van 5 kilometer, 10 kilometer en 10 Engelse mijl kan afleggen op een moment dat het hem of haar uitkomt. Ook kunnen de deelnemers zelf een parcours uitzoeken. Dit hoeft dus niet in Voorschoten te zijn. Het is natuurlijk niet zo gezellig als je gewend bent, maar wel een heel goed alternatief om in vorm te blijven en iets te hebben om voor te trainen.

App
Iedereen die zich heeft ingeschreven, krijgt toegang tot de speciale app van het Zorg en Zekerheid Circuit waarmee je jouw ‘run’ kunt registreren. Lopen kan tussen 6 maart en 21 maart. Uiteraard moet je je hierbij houden aan alle geldende coronamaatregelen. Na afloop krijg je jouw welverdiende medaille thuisgestuurd. Op www.zorgenzekerheidcircuit.nl is de uitslag terug te vinden.

De Voorschotenloop is de zesde hardloopwedstrijd op de kalender van het populaire Zorg en Zekerheid Circuit. Na de Voorschotenloop staan de Braassemloop en de Omloop van Noordwijkerhout op de kalender. Iedereen die aan zes of meer lopen van het Zorg en Zekerheid Circuit heeft deelgenomen, krijgt het traditionele fraaie hardloopshirt van het circuit.

Meer informatie over de Voorschotenloop is te vinden op www.voorschotenloop.nl.

Altijd op de hoogte 
Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via Google Play en de App Store. 

Het nieuws elke dag om 19.00 uur in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.  


Luister ook naar Unity.NU.
 Source link

Lees ook:  Feestelijke start lustrumjaar MHC Forescate!

Related Articles

Laat een reactie achter