Home » Na succes vorig jaar tweede editie van Zomer Challenge T.V. Forecast

Na succes vorig jaar tweede editie van Zomer Challenge T.V. Forecast

Door Harry Verheijen


Voorschoten

Na succes vorig jaar tweede editie van Zomer Challenge T.V. Forecast12 mei 2021

VOORSCHOTEN – Voor geïnteresseerden in tennis opent tennisverenging Forescate in Voorschoten deze zomer haar deuren. Na het succes van vorig jaar organiseert de tennisvereniging voor de tweede keer de Zomer Challenge. Tijdens de Zomer Challenge is het mogelijk om gebruik te maken van de banen bij de tennisvereniging.

In 2020 maakte bijna 150 deelnemers kennis met de sport tennis. Tijdens de Zomer Challenge  worden door de vereniging actief tennisavonden georganiseerd zodat de deelnemers elkaar beter leren kennen. Daarnaast is het ook mogelijk om proeflessen te volgen. Dit jaar is het ook mogelijk voor kinderen om mee te doen aan de Zomer Challenge. Onder begeleiding van een professionele trainer en met leeftijdsgenoten worden dan de basisbeginselen van tennis uitgelegd.

Deelnemers van de Zomer Challenge bij Tennisvereniging Forescate kunnen vanaf juni t/m augustus 7 dagen in de week op het park terecht. Doordeweeks kun je overdag vanaf 09.00 uur terecht en ’s avonds tot 23.00 uur. In het weekend zijn de banen open van 09.00 tot 18.00 uur. Meer informatie over inschrijven is te vinden op de website van Tennisvereniging Forescate.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/voorschoten/na-succes-vorig-jaar-tweede-editie-van-zomer-challenge-t.v.-forecast

Lees ook:  Statushouders in Voorschoten aangekomen | voorschoten

Related Articles

Laat een reactie achter