Home » Nog 200 aanmeldingen voor glasvezel nodig in Zoeterwoude

Nog 200 aanmeldingen voor glasvezel nodig in Zoeterwoude

Door Redactie


Zoeterwoude

Nog 200 aanmeldingen voor glasvezel nodig in Zoeterwoude13 juli 2022

ZOETERWOUDE – Het is nog spannend of er glazvezel komt in Zoeterwoude. Het benodigde percentage voor de realisatie is nog niet helemaal behaald. Er zijn nog 200 aanmeldingen nodig. Inwoners van Zoeterwoude krijgen daarom nog tot 15 augustus 2022 de tijd om zich aan te melden zonder extra aansluitkosten. De laatste weken hebben veel inwoners zich aangemeld voor glasvezel. Met name in het buitengebied was het enthousiasme groot. Het beoogde deelnamepercentage van 50% is daar ruim gehaald. Het aantal aanmeldingen in de kernen Zoeterwoude-Dorp en -Rijndijk bleven achter. Dit terwijl deze wel noodzakelijk zijn om over te gaan tot aanleg. Kijk voor meer informatie op deltanetwerk.nl.

 Het doel van DELTA Fiber Netwerk is en blijft om zoveel mogelijk mensen in heel Zoeterwoude te voorzien van glasvezel. Daarom hebben zij besloten om de glasvezelcampagne te verlengen tot uiterlijk 15 augustus. Mede dankzij de inzet van ambassadeurs en lokale verenigingen hebben ze al een aanzienlijk percentage bereikt. Ze hopen dat de inwoners die zich al hebben aangemeld ook alle buren, vrienden en familie overtuigen van de voordelen van glasvezel.

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd
Na 15 augustus worden inwoners geïnformeerd over de uitslag. De laatste informatie vindt men ook op de website deltanetwerk.nl. Heb je je nog niet aangemeld, maar wil je wel graag glasvezel? Aanmelden kan nog steeds bij één van de telecomaanbieders Caiway, Delta, Helden van Nu, Kliksafe of Online.nl. Kijk voor meer informatie op deltanetwerk.nl.

Toekomstbestendige verbinding voor alle inwoners
Ook de gemeente Zoeterwoude vindt snelle toegang tot internet voor iedereen belangrijk. Wethouder Paul Olthof:’Als gemeente zien wij het belang van een goede internetverbinding. Digitale bereikbaarheid is tegenwoordig een basisbehoefte om deel te nemen aan de samenleving. De aanleg van een glasvezelnetwerk is op dit moment de stap naar een toekomstbestendig en digitaal bereikbaar Zoeterwoude, ook voor het buitengebied. Helaas zijn er nog onvoldoende aanmeldingen in het Dorp en aan de Rijndijk. Wij hopen dat de benodigde aanmeldingen alsnog komen in deze verlengde aanmeldperiode.’Bron: https://www.unity.nu/artikelen/zoeterwoude/nog-200-aanmeldingen-voor-glasvezel-nodig-in-zoeterwoude

Lees ook:  Mathieu Paardekooper voor de derde keer lijsttrekker voor VVD

Related Articles

Laat een reactie achter