Home » Radio Gemiva opnieuw genomineerd voor Special Media Awards

Radio Gemiva opnieuw genomineerd voor Special Media Awards

Door admin


Zoeterwoude

Radio Gemiva opnieuw genomineerd voor Special Media Awards13 oktober 2021

ZOETERWOUDE – Net als in 2020 en 2019 is Radio Gemiva genomineerd voor de Special Media Awards in de categorie Beste Radiostation. Dit is de landelijke prijs voor de beste mediamakers met een verstandelijke beperking. Daarnaast zijn de medewerkers Asya en Juraini (met zijn eigen radiostation Juraini Radio) genomineerd in de categorie Beste Podcast.

Radio Gemiva is het radiostation van de Gemiva-SVG Groep en is overal online te beluisteren via radiogemiva.nl en via de app. Radio Gemiva zendt 24 uur per dag uit met non stop muziek en een eigen nieuwsservice. Iedere woensdag en vrijdag is er een live uitzending van 10.00 tot 15.00 uur vanuit de professionele studio in activiteitencentrum De Zonnehoek in Zoeterwoude. De cliënten van de Gemiva-SVG Groep maken playlists, bedienen het muzieksysteem en het mengpaneel, presenteren programma’s en interviewen gasten.

De DJ’s zijn supertrots op hun derde nominatie op rij. “En dan ook nog eens in de rubriek Beste Podcast, het kan niet op!”, zegt een dolgelukkige Asya, die is genomineerd met haar podcast over het Rijksmuseum.

Dit jaar worden de winnaars op vrijdag 5 november bekend gemaakt tijdens een feestelijke prijsuitreiking in het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/zoeterwoude/radio-gemiva-opnieuw-genomineerd-voor-special-media-awards

Related Articles

Laat een reactie achter