Home » Explosie bij woning Hoofdstraat in Leiderdorp

Explosie bij woning Hoofdstraat in Leiderdorp

Door


Leiderdorp

Unity.NU met het nieuws van Sleutelstad Logo Sleutelstad

Explosie bij woning Hoofdstraat in Leiderdorp


25 juli 2023 | Redacteur: Pim van Delft

Bewoners van de Hoofdstraat in Leiderdorp zijn afgelopen nacht rond 00.30 uur wakker geschrokken door een explosie. Na de knal bij de voordeur van een woning heeft er een korte brand gewoed. Daardoor raakte het huis zwaar beschadigd. De politie vermoedt dat het gaat om brandstichting. De verdachte(n) zijn na de explosie mogelijk op een scooter gevlucht richting de Willem de Zwijgerlaan of de Rhijnvreugdbrug.

Meerdere omwonenden zijn wakker geworden door de explosie. Sommigen dachten dat het om vuurwerk of onweer ging, totdat de politie en brandweer ter plaatse kwamen. Agenten hebben na de melding direct de omgeving afgezet voor onderzoek.

Getuigen gezocht
De politie doet momenteel onderzoek en is op zoek naar getuigen en camerabeelden. Onder andere beelden van bijvoorbeeld bewakingscamera’s, dashcams of deurbelcamera’s uit de directe omgeving van de Hoofdstraat kunnen helpen bij het onderzoek. Mensen met meer informatie of beelden van het incident kunnen contact opnemen met de politie door te bellen met de tiplijn 0800-6070 of het algemene nummer 0900-8844. Als je liever anoniem blijft kun je bellen naar 0800-7000.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiderdorp/explosie-bij-woning-hoofdstraat-in-leiderdorp

Lees ook:  Leiderdorp maakt concept Ontwikkelkader Baanderij openbaar

Related Articles