Home » PostcodeStraatprijs valt in Splinterlaan Leiderdorp

PostcodeStraatprijs valt in Splinterlaan Leiderdorp

Door Harry Verheijen


Leiderdorp

Unity.NU met het nieuws van Sleutelstad Logo Sleutelstad

PostcodeStraatprijs valt in Splinterlaan Leiderdorp


13 mei 2023 | Redacteur: Arjen Kennis

Acht deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2352 SB in Leiderdorp keken verrast op toen Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld in de Splinterlaan verscheen. Op die postcode is de PostcodeStraatprijs van 25.000 euro gevallen. Ook werd onder de winnaars van deze straatprijs een auto verloot.

Voor Erwin en Rialda uit de Splinterlaan kon het geluk niet op. Beide spelen met een lot en kregen allebei een bedrag van 25.000 euro overhandigd. “Tien jaar geleden wonnen we ook al 25.000 euro, toen bij de VriendenLoterij, wat een geluk”, vertelt het koppel. “De achtertuin moet nog opgeknapt worden dus we gaan de tuinman bellen.”

Ook buurvrouw Jacqueline is winnaar van de straatprijs. Omdat de buurvrouw met vier loten meespeelt ontvangt zij in totaal 100.000 euro. Ook verraste Starreveld Jaqueline met een gloednieuwe BMW. “Hiermee kunnen we onze badkamer vernieuwen én genieten van een heerlijke vakantie”, weet Jaqueline nog net uit te brengen.

Pensionado’s Hans en Anita spelen mee met een lot en winnen 25.000 euro. Zij zijn beide met pensioen en hebben een woonark. “Dit mooie bedrag kunnen we goed gebruiken voor het herstel van onze woonark”, aldus Hans. “Daar is vorig jaar het dak bij een storm afgewaaid. Deze prijs komt goed terecht.”Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiderdorp/postcodestraatprijs-valt-in-splinterlaan-leiderdorp

Lees ook:  D66 springt op de bakfiets in Munnikenpolder

Related Articles