Home » Willem Joosten stopt als wethouder, tijd voor koffie

Willem Joosten stopt als wethouder, tijd voor koffie

Door admin


Leiderdorp

Willem Joosten stopt als wethouder, tijd voor koffie

Fotografie: JP Kranenburg (Willem Joosten opent glijbaan De Does)

19 november 2021

LEIDERDORP – Wethouder Willem Joosten stopt na de verkiezingen als wethouder in Leiderdorp, dit zei hij vrijdagochtend in de ontbijtshow van de Dag van de Ondernemer op de televisiezender Unity.NU. Hij gaf aan dat zijn ambitie altijd was om één periode als wethouder actief te zijn en gaat zich vanaf maart 2022 samen met zijn vrouw fulltime storten op hun twee winkels in Leiden, waaronder de koffie- en theespeciaalzaak Simon Lévelt aan de Botermarkt.

Willem Joosten is al 20 jaar actief binnen de Leiderdorpse politiek. Eerst als burgerraadslid, daarna als raadslid en de laatste vier jaar als wethouder. Na de verkiezingen stopt hij binnen de Leiderdorpse politiek en gaat hij fulltime als ondernemer aan de slag. Op de vraag of hij voorgoed stopt met de politiek reageert hij met een glimlach, “Zeg nooit nooit in de politiek”.

Ondanks dat de weg af en toe hobbelig was, kijkt Willem Joosten met veel plezier terug op zijn periode als wethouder. Tot en met de verkiezingen in maart 2022 blijft Joosten zich met de volle honderd procent inzetten voor de onderwerpen binnen zijn portefeuille.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiderdorp/willem-joosten-stopt-als-wethouder%2C-tijd-voor-koffie

Related Articles

Laat een reactie achter