Home » Vrijwilligersmakelaar Ivonne Janka hoopt andere aan te sporen tot vrijwilligerswerk

Vrijwilligersmakelaar Ivonne Janka hoopt andere aan te sporen tot vrijwilligerswerk

Door Harry Verheijen


Oegstgeest

Vrijwilligersmakelaar Ivonne Janka hoopt andere aan te sporen tot vrijwilligerswerk

7 maart 2021

OEGSTGEEST – De Oegstgeestenaar Ivonne Janka is afgelopen maand als vrijwilligersmakelaar gestart. In haar kantoor in het Dorpscentrum hoopt ze andere mensen aan te sporen om een steentje bij te dragen en te helpen om vrijwilligerswerk te vinden die bij hen past.

Ivonne Janka doet al langer vrijwilligerswerk in Oegstgeest, zo is ze actief als ambassadeur van Dorpskracht, is ze voorzitter bij de Oegstgeester Volkstuinvereniging en moestuincoach bij de Merel Foundation. Daarnaast organiseert ze ook elk jaar met andere vrijwilligers het jaarlijkse kerstdiner tegen eenzaamheid. Als vrijwilligersmakelaar hoopt ze potentiële vrijwilligers te motiveren zich te oriënteren en in te zetten op het gebied van vrijwillige inzet.

Janka neemt het stokje over van iDOE, zij waren hiervoor het contactpunt als het ging om vrijwilligerswerk. ‘iDOE heeft al een goede basis gezet,’ licht Janka toe. ‘Dankzij mijn maatschappelijke betrokkenheid en vrijwilligerswerk heb ik een breed netwerk kunnen opbouwen, ik denk dat het een goed verschil maakt uiteindelijk.’

Altijd op de hoogte
Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via Google Play en de App Store.

Het nieuws elke dag om 19.00 uur in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Luister ook naar Unity.NU.Source link

Lees ook:  Gemeente Oegstgeest hangt snelheidsdisplays op voor veiliger verkeer

Related Articles

Laat een reactie achter