Home » Burgemeester Aptroot steekt Voorschotenaren een hart onder de riem

Burgemeester Aptroot steekt Voorschotenaren een hart onder de riem

Door Harry Verheijen


Voorschoten

Burgemeester Aptroot steekt Voorschotenaren een hart onder de riem

19 februari 2021

 VOORSCHOTEN – Waarnemend burgemeester van Voorschoten Charlie Aptroot (VVD) heeft vrijdagmiddag een aantal Voorschotenaren plezierig verrast. Burgemeester Aptroot ging op bezoek bij Voorschotenaren die het door de coronacrisis extra zwaar hebben om een tasje met aardigheden en wat lekkers te overhandigen.

‘Het is voor veel mensen best wel heel lastig,’ zei de burgemeester op donderdagavond tijdens de raadsvergadering. Hij had het daarbij onder meer over bewoners met een zwakke gezondheid die thuis opgesloten zitten, maar ook bewoners die hun baan of bedrijf zijn verloren. ‘Of mensen die een familielid zijn verloren. Dat is ook in Voorschoten gebeurd, en voor hen is het echt heel zwaar,’ aldus de burgemeester tijdens de raad.

Vandaar dus dat het de burgemeester een goed moment leek om Voorschotenaren een hart onder de riem te steken. Ook tijdens de raad was de burgemeester optimistisch. ‘Ondanks alle beperkingen blijf ik maar vrolijk, want er komt een moment dat we weer heel veel gezellige dingen kunnen doen.’

Altijd op de hoogte 

Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via Google Play en de App Store


Het nieuws elke dag om 19.00 uur in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Luister ook naar Unity.NU.

Source link

Lees ook:  Flinke drukte op N447 bij Voorschoten

Related Articles

Laat een reactie achter