Home » GroenLinks Voorschoten organiseert opruimactie | voorschoten

GroenLinks Voorschoten organiseert opruimactie | voorschoten

Door Harry Verheijen


Voorschoten

GroenLinks Voorschoten organiseert opruimactie

Fotografie: GroenLinks Voorschoten

25 mei 2021

VOORSCHOTEN – Aankomende zaterdag zal de fractie van GroenLinks Voorschoten zwerfvuil gaan ruimen in het dorp. Dit doet de partij naar aanleiding van aanhoudende klachten over zwerfafval bij onder andere de ondergrondse vuilcontainers in Ruysdaelhof.

Met de opruimactie wil de GroenLinks-fractie werken aan een schone en leefbare omgeving, en aan een beter milieu. Omdat iedereen volgens GroenLinks Voorschoten van deze leefomgeving gebruikmaakt, wil de partij de buurtbewoners oproepen om deel te nemen aan de actie. Op deze manier hebben de Voorschotenaren volgens de partij ook de gelegenheid voor een praatje met medebewoners, en zijn zij een uurtje actief bezig in de buitenlucht.

De deelnemers van de opruimactie verzamelen aankomende zaterdag om 13.00 uur bij de Ruysdaelhof en maken vervolgens een ronde door Vlietwijk en Bijdorp langs de diverse (ondergrondse) containers. GroenLinks verzoekt de geïnteresseerden om zelf zo mogelijk opruimmateriaal mee te nemen. Bron: https://www.unity.nu/artikelen/voorschoten/groenlinks-voorschoten-organiseert-opruimactie

Lees ook:  Burgemeester Aptroot steekt Voorschotenaren een hart onder de riem

Related Articles

Laat een reactie achter