Home » Albert Heijn Winkelhof weer open na twee weken verbouwen

Albert Heijn Winkelhof weer open na twee weken verbouwen

Door Harry Verheijen


Leiderdorp

Albert Heijn Winkelhof weer open na twee weken verbouwen

16 februari 2021

LEIDERDORP – De Albert Heijn in het Winkelhof is weer open. Twee weken lang was de supermarkt gesloten door een verbouwing. De vernieuwde supermarkt is nu ruim een kwart groter. Burgemeester Laila Driessen verrichte de opening door een lint door te knippen.

Het voormalige pand van de Zeeman is toegevoegd aan de vernieuwde Albert Heijn, hierdoor zijn er extra ruimen paden. Daarnaast wordt er meer focus gelegd op vers, met een groot versplein aan het begin van de winkel met meer (biologische) groente en fruit en een bakkerij. De Deli-Kaas afdeling is nu in het midden van de supermarkt te vinden. Verder worden alle plafonds, muren, stellingen en koelingen vernieuwd. 

Eerder liet supermarktmanager Nathan Ririhene blij te zijn met de uitbreiding:  ‘We hebben gemerkt dat onze klanten kwalitatief goede producten en ruime keus waarderen. Dat is de reden dat wij een groot versplein hebben gecreëerd in de winkel. Daarnaast zijn wij enorm blij met de extra ruimte die het Zeemanpand ons biedt. We hebben extra ruime paden zodat onze klanten rustig én veilig hun boodschappen kunnen doen’,

Altijd op de hoogte 
Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via Google Play en de App Store. 

Het nieuws elke dag om 19.00 uur in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.  


Luister ook naar Unity.NU.Source link

Lees ook:  Jongeren presenteren eigen bedrijf bij Startup071

Related Articles

Laat een reactie achter