Home » Dodenherdenking Leiderdorp live te volgen op televisie

Dodenherdenking Leiderdorp live te volgen op televisie

Door Harry Verheijen


Leiderdorp

Dodenherdenking Leiderdorp live te volgen op televisie

29 april 2021

LEIDERDORP – Op 4 mei wordt de dodenherdenking van Leiderdorp live uitgezonden op televisie bij Unity.NU. Het speciale programma start om 19.00 uur en duurt tot 20.30 uur. De uitzending wordt georganiseerd door Oranjevereniging Leiderdorp, in samenwerking met de Leiderdorpse omroep.

De uitzending start om 19.00 uur vanuit de studio van Unity.NU en om 19.45 uur wordt er live geschakeld naar de Algemene Begraafplaats op de Hoogmadeseweg. In dit programma zullen leerlingen van de Koningin Julianaschool een gedicht voordragen, is er een speech van burgemeester Laila Driessen en klinkt vlak voor 20.00 uur het taptoesignaal door Tamarco. Daarna klinkt het Wilhelmus en worden er kransen gelegd door onder andere de burgemeester, gemeenteraad, Oranjevereniging Leiderdorp, Brandweer Leiderdorp, Politie Leiden-Noord en Korps Mariniers. 

Het programma wordt afgesloten door de Leiderdorpse zangeres Lisette van der Ploeg (16), zij zingt haar nieuwe toepasselijke nummer ‘Visit Heaven’. 

Unity.NU is te ontvangen op kanaal 40 van Ziggo en kanaal 1412 bij alle andere provider. De uitzending is ook online te zien op de homepage van www.unity.nu

Altijd op de hoogte
Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via Google Play en de App Store.
Volg ons ook via InstagramFacebook en Twitter.
Luister ook naar Unity.NU.

 

Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiderdorp/dodenherdenking-leiderdorp-live-te-volgen-op-televisie

Lees ook:  Wassenaar verslaat Leiderdorp met tegelwippen | | Leiderdorp

Related Articles

Laat een reactie achter