Home » Vierde editie Jaarmarkt Leiderdorp op Laan van Berendrecht

Vierde editie Jaarmarkt Leiderdorp op Laan van Berendrecht

Door admin


Leiderdorp

Vierde editie Jaarmarkt Leiderdorp op Laan van Berendrecht2 juli 2022

LEIDERDORP – De vierde editie van Jaarmarkt Leiderdorp vindt zaterdag 3 september tussen 10.00 en 17.00 uur plaats op de Laan van Berendrecht in Leiderdorp. Eerder was er sprake van dat de jaarmarkt niet door kon gaan vanwege de werkzaamheden aan de laan, maar doordat deze zijn uitgesteld is de jaarmarkt toch mogelijk.

Op de jaarmarkt staan zo’n 100 kramen, waarbij er veel standhouders met aanbiedingen staan. Zo zijn er kramen met (woon)accessoires, kleding, snoep, en tassen. Ook zijn er lokale organisaties die een kraampje bemannen. Buiten de kramen zijn er ook een aantal pleinen te vinden, waaronder een autoplein, een kinderplein en een zorgplein. Ook zijn er activiteiten voor kinderen op de jaarmarkt. Tijdens de jaarmarkt wordt ook de Max Mobiel van Inlcuzio en Winkelhof gelanceerd. De jaarmarkt wordt om 10.00 uur geopend door burgemeester Laila Driessen.

Zorgfestival 

Op het grasveld bij Winkelhof vindt tegelijkertijd de eerste editie van Zorgfestival Leiderdorp plaats. De hele dag is het mogelijk om te solliciteren op een functie binnen de zorg bij Pro-Cura en Zorg-Vuldig en zijn er kramen met zorg gerelateerde diensten en producten. Op het podium zijn optredens van onder andere een clown, dansscholen en een shantikoor. Het festival is niet alleen bedoeld om bezoekers kennis te laten maken met de zorg, maar ook om de zorgmedewerkers uit Leiderdorp in het zonnetje te zetten en bezoekers op een laagdrempelige manier naar een baan in de zorg krijgen.

De inschrijving voor de kramen is inmiddels van start gegaan, via de website is het mogelijk om een plek op de jaarmarkt reserveren.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiderdorp/vierde-editie-jaarmarkt-leiderdorp-op-laan-van-berendrecht

Related Articles

Laat een reactie achter