Home » VVD Leiderdorp kiest Martine Breedveld als lijsttrekker

VVD Leiderdorp kiest Martine Breedveld als lijsttrekker

Door admin


Leiderdorp

VVD Leiderdorp kiest Martine Breedveld als lijsttrekker24 november 2021

LEIDERDORP – VVD Leiderdorp heeft woensdagavond haar definitieve kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vastgesteld, daarbij is Martine Breedveld als lijsttrekker gekozen. Martine is de huidige fractievoorzitter van de VVD in de Leiderdorpse raad. Ook raadsleden Frank van Noort, Niels Verwers en Brigitte van Elburg staan weer op de kandidatenlijst. De top 6 wordt aangevuld met de nieuwe burgerraadsleden Tom Groentjes en Gert-Jan de Jong.

Ino Cooijmans, voorzitter bestuur van VVD netwerk Leiderdorp-Zoeterwoude: “De VVD is trots op deze lijst waarin ervaring en nieuw talent goed zijn vertegenwoordigd. We zijn blij met dit sterke team en onze vrouwelijke lijsttrekker in Leiderdorp. Onze leden en het bestuur zijn ervan overtuigd dat wij met deze kandidatenlijst, lijstrekker en het eerder vastgestelde verkiezingsprogramma zeer goed voor de dag komen bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022”.

De volledige lijst voor VVD Leiderdorp:

1 Martine Breedveld
2 Frank van Noort
3 Niels Verwers
4 Tom Groentjes
5 Gert-Jan de Jong
6 Brigitte van Elburg
7 Dick Meiners
8 Willem Joosten
9 Rina Cooijmans
10 Frans Zonneveld
11 Jan Suijkerbuijk
12 Hans van Arkel
13 Robin van der Horst
14 Tiddo Bresters
15 Bob Reidsma
16 Jos Geresse
17 Herbert Zilverentant
18 Kees WassenaarBron: https://www.unity.nu/artikelen/leiderdorp/vvd-leiderdorp-kiest-martine-breedveld-als-lijsttrekker

Related Articles

Laat een reactie achter