Home » Challenge: ideeën gezocht voor doorstroming op de woningmarkt

Challenge: ideeën gezocht voor doorstroming op de woningmarkt

Door admin


Regio 070

Challenge: ideeën gezocht voor doorstroming op de woningmarkt1 juli 2022

ZUID-HOLLAND – De provincie Zuid-Holland zoekt naar vernieuwende en creatieve oplossingen om de doorstroming op de woningmarkt te bevorderen. Met de Challenge Doorstroming daagt de provincie marktpartijen, corporaties en overheden uit om mee te doen.

Gedeputeerde Anne Koning: ‘De woningnood is hoog en daarom zetten we volop in op de bouw van nieuwe woningen. Ook willen we de bestaande woningvoorraad beter benutten. Er zijn veel oplossingen mogelijk en we willen partijen graag ondersteunen bij het uitvoeren van impactvolle en innovatieve oplossingen om de doorstroming verder op gang te brengen.’

De provincie is op zoek naar alle initiatieven die de doorstroming in de woningmarkt kunnen helpen, gericht op alle doelgroepen, van starters tot aan senioren, van huur tot koop.  De provincie staat open voor alle projecten, initiatieven en concepten die werk maken van doorstroming. Dit mag zowel van non-profit, institutionele, overheid als commerciële partijen zijn. Samenwerkingen zijn ook van harte welkom.

Wat is er te winnen?

Er is €5.000 prijzengeld voor de winnaar te besteden aan het project De ‘Doorstroom Award Zuid-Holland’. Ook is er begeleiding bij de doorontwikkeling van je initiatief, door experts vanuit kennisorganisatie Platform31 en de Provincie Zuid-Holland.

Deelnemers kunnen tot 10 oktober hun idee indienen. Alle inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury. Op 8 december pitchen de deelnemers hun idee en reikt gedeputeerde Anne Koning de prijs uit aan de winnaars.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/regio070/challenge:-idee%C3%ABn-gezocht-voor-doorstroming-op-de-woningmarkt

Related Articles

Laat een reactie achter