Home » De Grote Zomerborrel in Park Landskroon gecanceld

De Grote Zomerborrel in Park Landskroon gecanceld

Door Harry VerheijenOEGSTGEEST – De Eerste Grote Zomerborrel in Park Landskroon in Oegstgeest kan niet doorgaan. Dat maakt de organisatie bekend op Facebook. Door aanhoudende onduidelijkheid over de maatregelen omtrent evenementen kunnen de hulpdiensten zoals de politie niet op tijd een advies afgeven. Zonder een advies vanuit de politie mag er geen vergunning worden afgegeven door de gemeente.

Er waren al flink wat tickets verkocht. Bezitters van een kaartje krijgen dinsdag bericht over eventuele verplaatsing naar het volgende evenement. De Tweede Grote Zomerborrel zal op 30 juli plaatsvinden. De kans is volgens de organisatie aannemelijk dat die editie wel doorgang vindt. Mochten tickethouders dan niet kunnen is het mogelijk het reeds betaalde bedrag teruggestort te krijgen.

Eerder werd het Verleiding Festival van 4 juli al afgelast. Vooralsnog gaan de Festivals Puur en O’Nine op 31 juli en 1 augustus door.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/regio071/-de-grote-zomerborrel-in-park-landskroon-gecanceld

Lees ook:  Alzheimer Café verbindt mensen die te maken hebben met dementie

Related Articles

Laat een reactie achter