Home » Duinrell wil jongeren energie teruggeven met opkikker moment

Duinrell wil jongeren energie teruggeven met opkikker moment

Door Harry Verheijen


Wassenaar

Duinrell wil jongeren energie teruggeven met opkikker moment23 mei 2021

WASSENAAR – De attractieparken zijn sinds zaterdag weer geopend. Om dit te vieren gaat Duinrell een aantal opkikker-momenten organiseren aan verschillende families, verenigingen, organisaties of andere initiatieven. Als eerst zijn jongeren aan de beurt.

‘Wij willen met deze opkikker-momenten bijdragen om energie terug te geven aan Nederland, licht Philip van Zuylen van Nijevelt, directeur van Duinrell, toe. Duinrell organiseert dit nieuwe seizoen verschillende opkikker-momenten. Verspreid over het hele seizoen komen verschillende initiatieven en individuen aan de beurt. Als eerst is het maatschappelijk initiatief YoungPWR.nl aan de beurt. YoungPWR is een netwerk dat jongeren een kickstart geeft als jonge ondernemer of werknemer. Dit pinksterweekend worden zij als eerst uitgenodigd voor een opkikker-moment.

‘We starten bewust met jongeren,’ vertelt Van zuylen van Nijevelt verder. ‘Zij zijn hard getroffen tijdens de coronapandemie. Veel hebben een onderwijsachterstand opgelopen, minder werk en daardoor minder inkomen. Ook het gebrek aan sociale contacten en sport heeft vaak gezorgd voor extra stress en moedeloosheid bij deze groep.’ Door samen te werken met YoungPWR wil Duinrell jongeren niet alleen helpen aan meer energie, maar ook bij te dragen aan de missie van  YoungPWR om jongeren een kickstart te geven op de arbeidsmarkt. ‘Ik ben ook heel blij dat wij voor deze campagne onze bekendste slogan toch weer herintroduceren: Duinrell, daar kikker je van op,’ aldus van Zuylen van Nijevelt.

Een kickstart voor jongeren

Suzan Schouten, oprichter YoungPWR.nl laat weten blij te zijn met het initiatief. ‘Ik vind het geweldig dat Duinrell jongeren support. Uiteindelijk is het onze missie om alle jongeren in Nederland een kickstart te geven als jonge ondernemer of werknemer. Dat doen we door het delen van praktische kennis, klussen, bijbanen en power events zoals opkikker-moment.’Bron: https://www.unity.nu/artikelen/wassenaar/duinrell-wil-jongeren-energie-teruggeven-met-opkikker-moment

Lees ook:  Nationale Voorleesdagen met burgemeesters en wethouders

Related Articles

Laat een reactie achter