Home » Gouden Pet festival zoekt muzikale deelnemers

Gouden Pet festival zoekt muzikale deelnemers

Door Harry Verheijen


Leiden

Gouden Pet festival zoekt muzikale deelnemers

Fotografie: Emile van Aelst (2014)

13 april 2021

LEIDEN – Zondag 27 juni is het straatmuziekfestival De Gouden Pet te vinden in de Leidse binnenstad. De organisatie is nog op zoek naar deelnemers voor de line-up. Alle muziek genres zijn welkom op het festival.

De organisatie van het festival is op zoek naar deelnemers die zich durven te meten met het (straat-)muziektalent dat in Leiden zijn opwachting gaat maken. Naast eeuwige roem gaan de winnaars niet met lege handen naar huis, deelnemers maken ook nog eens kans op geldprijzen. Dus ben jij of ken jij een muzikant die zijn of haar instrumenten goed beheerst of lekker kan zingen? Heb je affiniteit met de rock ‘n roll, folk, salsa, jazz, pop, R&B, blues, a capella, of welke muziekstijl dan ook? Dan is de organisatie op zoek naar jou.

De straat als podium

Bij het straatmuziekfestival De Gouden Pet dient de straat als podium. Deelnemers spelen vier keer een half uur op verschillende plekken in de Leidse binnenstad. De Gouden Pet is een van de grootste straatmuzikantenfestivals van Nederland. “Dus wie weet is je optreden bij Gouden Pet wel een opstapje naar een glanzende carrière!” aldus de organisatie.

Geïnteresseerden kunnen zich op de website van het festival inschrijven. Doe dit zo snel mogelijk, adviseert de organisatie. Het aantal speelplekken is namelijk beperkt. Ook kun je op de website foto’s en filmpjes bekijken om een indruk van het festival te krijgen. 

Altijd op de hoogte
Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via Google Play en de App Store.

Het nieuws elke dag om 19.00 uur in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiden/gouden-pet-festival-zoekt-muzikale-deelnemers

Lees ook:  LHBTI kunstwerk op de Haarlemmer beklad

Related Articles

Laat een reactie achter