Home » Grote controle in Sint Aagtenstraat

Grote controle in Sint Aagtenstraat

Door Harry Verheijen


Leiden

Grote controle in Sint Aagtenstraat

12 maart 2021

LEIDEN – De politie heeft een integrale controle gedaan bij een paar bedrijven in de Sint Aagtenstraat in Leiden. Naar aanleiding van signalen hebben gemeente (bouwtoezicht), politie, brandweer en Omgevingsdienst West-Holland de betreffende locaties gecontroleerd op naleving van vergunningen en andere wet- en regelgeving waaraan de eigenaars zich dienen te houden.

De controle leverde diverse aanknopingspunten voor nader onderzoek op. Concreet overtreden de bedrijven verschillende milieuregels. Hierop gaat de omgevingsdienst toezien en handhaven. Daarnaast is een pand niet brandveilig en zijn er in aangrenzende panden overtredingen van de bouwvoorschriften geconstateerd. Verder kwamen de inschrijvingen in de Basisregistratie Personen (BRP) niet overeen met de daadwerkelijke situatie. Hier is verder onderzoek naar ingesteld.

Integrale controles
De gemeente wil dat Leiden een veilige en leefbare stad blijft. Het regelmatig houden van integrale controles levert daar een bijdrage aan. Deze integrale controles worden geregeld gehouden, onder meer op bedrijventerreinen. Deze acties worden niet van tevoren aangekondigd. De gemeente wil hiermee nagaan of bedrijven, pandeigenaren en/of (ver)huurders zich aan de regels houden.

Altijd op de hoogte

Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via Google Play en de App Store.


Volg ons ook via InstagramFacebook en Twitter.


Luister ook naar Unity.NU.

Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiden/grote-controle-in-sint-aagtenstraat

Lees ook:  Politie zoekt verdachte van bankfraude

Related Articles

Laat een reactie achter