Home » IC medewerkers winnen de prijs Leidenaar van het jaar 2021

IC medewerkers winnen de prijs Leidenaar van het jaar 2021

Door admin


Leiden

IC medewerkers winnen de prijs Leidenaar van het jaar 202120 mei 2022

LEIDEN – Business Club Leiden (BCL) benoemt sinds 2012 jaarlijks een of meerdere ‘Leidenaars van het jaar’ op  wie men trots is vanwege opvallende prestaties die ze in de Leidse regio hebben geleverd.

Dit jaar is er niet één Leidenaar uit de bus gekomen als winnaar. De uitverkorenen voor de editie 2021 zijn de ruim 300 IC-medewerkers van de Leidse ziekenhuizen LUMC en Alrijne. Op 12 mei 2022, de Dag van de Zorg, werden zij bij de Leidse Burcht geëerd als Leidenaars van het jaar 2021.

Via deze weg wil de BCL de IC-medewerkers bedanken voor hun belangrijke bijdrage de afgelopen jaren in de strijd tegen COVID-19 en benadrukken hoe belangrijk goede zorg is. Voorzitter van BCL, Chris Verplancke, reikte aan alle IC-medewerkers een Horeca Cadeau Creditcard uit waarmee ze mogen dineren of borrelen bij één van de horecazaken die lid zijn van de Business Club Leiden. ‘Als dank voor jullie liefde, geduld en enorme inzet tijdens deze zware COVID-periode. Voor ons zijn jullie uit de zorg allemaal de ware helden, en zonder twijfel Leidenaren van het jaar 2021.’Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiden/ic-medewerkers-winnen-de-prijs-leidenaar-van-het-jaar-2021

Related Articles

Laat een reactie achter