Home » Laatste bijeenkomst Alzheimer Café Voorschoten coronaproof in buitenlucht

Laatste bijeenkomst Alzheimer Café Voorschoten coronaproof in buitenlucht

Door Harry Verheijen


Voorschoten

Laatste bijeenkomst Alzheimer Café Voorschoten coronaproof in buitenlucht26 mei 2021

VOORSCHOTEN – Woensdagavond 16 juni vindt een thema-avond van het Alzheimer Café Voorschoten plaats. Het Alzheimer Café biedt voorlichting, contact met lotgenoten en de mogelijkheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Omdat het de laatste bijeenkomst van dit seizoen is, wil de organisatie afsluiten met een speciale ‘corona-proof’ bijeenkomst.

Oorspronkelijk stond voor deze avond het onderwerp ‘afscheid nemen’ op het programma. ‘Wij hadden dit graag weer ‘live’ in Vliethuis gedaan. Maar vanwege de onzekerheid over wat op dat moment wel- en niet kan, hebben we besloten om het op een andere manier te doen,’ schrijft de organisatie. De bijenkomst vindt nu plaats in de buurttuin bij Vliethuis, met een hapje en een drankje in de buitenlucht.

Het Alzheimer Café Voorschoten vindt plaats van 19.00 tot 21.30 uur. Verschillende  vrijwilligers en professionals zijn aanwezig bij de bijeenkomst. Ook rouwtherapeut Anne Remijn is uitgenodigd voor het beantwoorden van vragen. Meer informatie over de bijeenkomst en aanmelden is te vinden op de website van Voorschoten Voor Elkaar.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/voorschoten/laatste-bijeenkomst-alzheimer-caf%C3%A9-voorschoten-coronaproof-in-buitenlucht

Lees ook:  Jaarlijkse campagnemaand Nederland Leest met thema 'over de grens'

Related Articles

Laat een reactie achter