Home » Leidse Lopers wandelen 120 km in 24 uur voor Ronald McDonald Huizen

Leidse Lopers wandelen 120 km in 24 uur voor Ronald McDonald Huizen

Door Harry Verheijen


Leiden

Leidse Lopers wandelen 120 km in 24 uur voor Ronald McDonald Huizen16 juni 2021

LEIDEN – Aankomend weekend wandelen teams vanuit hun eigen woonplaats 120 km binnen 24 uur. Tijdens de HomeWalk @Home willen zij daarmee geld inzamelen voor de Ronald McDonald Huizen. Ook het HomeWalkteam De Leidse Lopers doen mee met de actie.

Het team van de Leidse Lopers bestaat volledig uit vrijwilligers die bij Ronald McDonald Huis en Huiskamer Leiden werken. ‘Juist zij zien tijdens hun werk hoe belangrijk het is dat ouders en zieke kinderen dicht bij elkaar zijn en dat ouders kunnen ontspannen in een huiselijke omgeving tijdens de ziekenhuisopname van hun kind,’ schrijft het LUMC.

HomeWalk is een jaarlijks sportief en fondsenwervend evenement waarbij andere jaren alle teams op een centraal punt starten en finishen. Door Corona kon het evenement in 2020 niet doorgaan en wordt het dit jaar een Home editie. De Leidse Lopers hopen op zondag 27 juni om 12.00 uur te finishen bij Ronald McDonald Huis Leiden. Meer informatie over doneren is te vinden op de website van HomeWalk.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiden/leidse-lopers-wandelen-120-km-in-24-uur-voor-ronald-mcdonald-huizen

Lees ook:  Unity.nu en HS Leiden samen voor de voedselbank

Related Articles

Laat een reactie achter