Home » Nieuwe bestuurder Libertas Leiden | leiden

Nieuwe bestuurder Libertas Leiden | leiden

Door Harry Verheijen


Leiden

Nieuwe bestuurder Libertas Leiden3 augustus 2021

LEIDEN – Benjamin Martens wordt de nieuwe bestuurder van Libertas Leiden. Martens is op dit moment nog directeur klinische en acute psychiatrie bij het Amsterdamse GGZ inGeest, maar volgt per 1 oktober Tanja Ineke op.

Benjamin Martens beklede de afgelopen jaren al verschillende managementfuncties binnen de GGZ. “Ik ben erg trots dat ik het team van Libertas Leiden ga versterken, een organisatie die al ruim zestig jaar vertrouwde zorg dicht bij de Leidse inwoners biedt. Ik wil daarbij graag verbinden, aanspreekbaar en zichtbaar zijn voor de collega’s binnen de organisatie en de belangrijke partners om ons heen.”

Voorzitter van de raad van toezicht Libertas Leiden Martiene Branderhorst zegt blij te zijn met de benoeming van Martens. “Met Benjamin hebben wij een enthousiaste en verbindende bestuurder gevonden die samen met alle medewerkers van Libertas Leiden de ingezette koers gaat voortzetten. Hij heeft een goed strategisch en financieel inzicht, een breed netwerk en kent zowel de zorg als Leiden heel goed. We kijken uit naar een mooie samenwerking.”Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiden/nieuwe-bestuurder-libertas-leiden

Lees ook:  Eindelijk weer echte Leidse veteranenmiddag in Hooglandse Kerk

Related Articles

Laat een reactie achter