Home » Oegstgeest krijgt coronasneltestlocatie | oegstgeest

Oegstgeest krijgt coronasneltestlocatie | oegstgeest

Door Harry Verheijen


Oegstgeest

Oegstgeest krijgt coronasneltestlocatie

Fotografie: dronepicr

17 mei 2021

OEGSTGEEST – Aanstaande woensdag (19 mei) krijgt ook Oegstgeest een coronasneltestlocatie voor medewerkers van het onderwijs en de kinderopvang. De testlocatie zal worden geopend in Kindercentrum De Kindervlinder aan de Lavendelhof 1 en zal van 07.00 uur tot 08.15 uur geopend zijn. De GGD Hollands Midden opende eerder soortgelijke sneltestlocaties in onder andere Leiden en Leiderdorp.  

Op de sneltestlocaties kunnen medewerkers van het onderwijs en de kinderopvang zich zonder afspraak voor het begin van de werkdag laten testen. De uitslag van die test is dan binnen 15 minuten bekend. Met het openen van testlocaties voor medewerkers van deze sectoren wil de GGD bijdragen aan de continuïteit van het onderwijs. Daarnaast probeert de GGD hiermee de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.  

Naast de coronasneltestlocatie in Oegstgeest opent de GGD Hollands Midden deze week ook een sneltestlocatie in Hillegom en Katwijk aan Zee.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/oegstgeest/oegstgeest-krijgt-coronasneltestlocatie-

Lees ook:  GroenLinks feliciteert nieuw college in Voorschoten

Related Articles

Laat een reactie achter