Home » Uitvaart Esmee live te zien bij Unity.NU

Uitvaart Esmee live te zien bij Unity.NU

Door Harry Verheijen


Regio 071

Uitvaart Esmee live te zien bij Unity.NU5 januari 2022REGIO – De uitvaart van Esmee Kortekaas (14) is zaterdagmiddag om 13.45 uur live te zien bij Unity.NU. Via televisie en online wordt de uitvaartdienst uitgezonden. In nauw overleg is met de familie van Esmee besloten om op deze manier de uitvaart voor alle belangstellenden toegankelijk te maken en kan iedereen vanuit huis kijken.

“Wij merken dat de dood van Esmee een grote impact heeft op mensen uit Leiden, de regio en eigenlijk heel Nederland. Door de uitvaart live uit te zenden kunnen wij er op deze manier voor zorgen dat iedereen live mee kan kijken. Ons aanbod om de uitvaart uit te zenden werd direct gewaardeerd door de familie van Esmee” zegt Rudo Slappendel, producent van de omroep.

Esmee werd donderdagavond als vermist opgegeven en werd vrijdagochtend vroeg dood gevonden in de bosjes aan de Melchior Treublaan in Leiden. Een 32-jarige Leidenaar is opgepakt op verdenking van moord of doodslag en ontucht.

Unity.NU is de streekomroep voor de Leidse regio en Wassenaar en zendt de uitvaart komende zaterdag uit via de website www.unity.nu en in het Groene Hart, de regio Leiden en de Duin- en Bollenstreek via Ziggo Kanaal 40 en bij de overige providers op kanaal 1412. In de regio Haaglanden is Unity.NU te ontvangen via Ziggo kanaal 45.
Bron: https://www.unity.nu/artikelen/regio071/uitvaart-esmee-live-te-zien-bij-unity.nu

Lees ook:  Preparatie lammergier in Naturalis | leiden

Related Articles

Laat een reactie achter