Home » Veerkrachtig is het thema van Leidens Ontzet 2021

Veerkrachtig is het thema van Leidens Ontzet 2021

Door Harry Verheijen


Regio 071

Veerkrachtig is het thema van Leidens Ontzet 20217 mei 2021LEIDEN –  Het thema voor 3 oktober 2021 is ‘Veerkrachtig’. Een thema dat reflecteert aan de moed en volharding die de Leidenaren lieten zien tijdens de moeilijke tijd die voorafging aan Leidens Ontzet en een thema dat past in coronatijd. Tegelijkertijd is het een thema met een link naar de actualiteit. De inwoners van Leiden en de regio, in coronatijden, zien waar ze sterk in zijn. Met elkaar zijn we veerkrachtig en kijken we naar elkaar om.

De viering van dit jaar zal een dag langer duren dan normaal, omdat 3 oktober op een zondag valt. Gestart wordt op zaterdag 2 oktober, dan staan de Hutspotmaaltijd, Taptoe en de opening van de kermis gepland. Op zondag 3 oktober wordt de Pleintaptoe gehouden en op maandag 4 oktober vinden alle traditionele en feestelijke evenementen die normaal op 3 oktober geprogrammeerd zijn plaats. 

Bij alle activiteiten die georganiseerd worden, zullen de maatregelen van het RIVM in acht genomen worden.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/regio071/veerkrachtig-is-het-thema-van-leidens-ontzet-2021

Lees ook:  Trompweg gedeeltelijk afgesloten vanwege onderzoekswerkzaamheden

Related Articles

Laat een reactie achter