Home » Leidseweg Noord in Voorschoten langdurig afgesloten

Leidseweg Noord in Voorschoten langdurig afgesloten

Door Harry Verheijen


Voorschoten

Leidseweg Noord in Voorschoten langdurig afgesloten20 mei 2021

VOORSCHOTEN – Dinsdag 25 mei start de gemeente Voorschoten met de langdurige werkzaamheden aan de Leidseweg-Noord. Gedurende een deel van deze werkzaamheden is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer. Tijdens de werkzaamheden zal de riolering onder de Leidseweg worden vervangen. Daarnaast zal de weg worden omgebouwd naar een 30 km zone. De werkzaamheden aan de Leidseweg duren naar verwachting tot april 2022.

Alliander start de werkzaamheden met het verleggen van een gasleiding. Tijdens deze werkzaamheden rijdt het verkeer over één weghelft. De gemeente gaat verkeerslichten plaatsen om het verkeer tijdens deze werkzaamheden in goede banen te leiden. Tijdens de later geplande reconstructiewerkzaamheden wordt de weg per fase geheel afgesloten. De omleidingsroute loopt via de Piet Heynlaan, de Admiraal de Ruytersingel, de Van Beethovenlaan en de Mozartlaan. De gemeente start ter hoogte van de Piet Heijnlaan en en werkt in fases richting de Voorschoterweg.


De omleidingsroute aan de Leidseweg-Noord. (Bron: Gemeente Voorschoten)

Voordat de weg van een nieuwe fase wordt opengebroken krijgen de bewoners hiervan bericht van de aannemer. De woningen zullen dan niet met de auto te bereiken zijn. Voor het bereiken van de woning te voet worden loopschotten gebruikt.

Alle informatie over de werkzaamheden aan de Leidseweg-Noords is te vinden op de website van de gemeente Voorschoten.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/voorschoten/leidseweg-noord-in-voorschoten-langdurig-afgesloten

Lees ook:  Nadine Stemerdink officieel beëdigd als nieuwe burgemeester van Voorschoten

Related Articles

Laat een reactie achter