Home » Vader wil zichzelf verwonden; omstander gezocht die zoontje opving

Vader wil zichzelf verwonden; omstander gezocht die zoontje opving

Door Harry Verheijen


Voorschoten

Vader wil zichzelf verwonden; omstander gezocht die zoontje opving

22 februari 2021

VOORSCHOTEN – De politie zoekt een omstander die zondagavond een zoontje heeft opgevangen nadat de vader zichzelf probeerde te verwonden. Dat meldt de politie. Op de Veurseweg in Voorschoten kregen agenten een melding over een man en een kind waarvan de man heel vreemd gedrag vertoonde. Even later werd deze man ook door agenten gezien en aangesproken.

‘De man vertoonde verward gedrag en was ernstig onder invloed van alcohol. Via de tolkentelefoon is getracht op hem in te praten en rustig te krijgen wat niet lukte. Helaas was de man zo onder invloed en in de war dat hij zichzelf probeerde te verwonden.’ Meerdere agenten moesten de man onder controle brengen. Omdat de agenten hun handen meer dan vol hadden aan de man is aan een omstander gevraagd om het zoontje even op te vangen.

‘Graag komen wij nog in contact met deze omstander. Wij zijn hem namelijk erg dankbaar. U kunt contact met ons opnemen.’ De man heeft de nodige geestelijke en lichamelijke medische zorg gekregen en zal zich op een later moment bij justitie moeten verantwoorden. Voor het zoontje, en de rest van het gezin, is ook een zorgtraject gestart.

Altijd op de hoogte 

Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via Google Play en de App Store


Het nieuws elke dag om 19.00 uur in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Luister ook naar Unity.NU.Source link

Lees ook:  D66 Voorschoten verontwaardigd vanwege uitstellen bouw cultureel centrum

Related Articles

Laat een reactie achter